• FRI FRAGT OVER 600 DKK.

  • 1-3 DAGES LEV.

Historien om Gomaye


Gomaye blev stiftet i 2018 og er et skandinavisk brand, som henvender sig til stilsikre kvinder, der stiller høje krav til både kvalitet og design.

Med dybe rødder i den dualisme, der opstår mellem internationale strømninger og dansk designtradition, skaber Gomaye sine kollektioner. I mødet mellem de to opstår det vi kalder ”twisted classics”, som er klassiske designs med sofistikeret kant. 

Gomayes mission

Gomaye's mission er, at bringe mere eftertanke og elegance ind i kvinders garderobe.  
Vi vil skabe designs, hvor materialer, teksturer, farver og snit både kan spille sammen og sammensættes på nye og uventede måder, så stylingen bliver den afgørende faktor.

Uden behovet for at følge enhver trend, henvender Gomaye sig til kvinden, der investerer i tøj, som hun vil elske i mere end én sæson. På samme tid er hver kollektion en kommentar til tidens strømninger; hver enkelt element er skabt for at løfte dit look til et statement.   

Dit Gomaye 

Gomaye er skabt med tanke på, at stil er personlig.

Gomaye’s designs giver ingen endegyldige svar og kan kombineres i det uendelige.
Vores styles giver plads til din personlige fortolkning, så du kan udtrykke, hvem du er.    

En del af noget større 

Gomaye er en del af en international modevirksomhed, som har 50 år på bagen.
Gomaye er et nyt og innovativt pust, som er vokset ud af et etableret brand house med i alt 15 brands. Det betyder, at Gomaye er en del af en lang dansk designtradition, med fokus på det gode håndværk.

Forankringen i et etableret og yderst specialiseret skrædderhus betyder, at Gomaye kan tilbyde designs af højeste kvalitet med en perfektioneret pasform.       

keyboard_arrow_up